Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

ΦΙΛΗΜΑΤΑ ΙΟΥΔΑ. ΑΓΑΠΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ
"Εκ του Πατρός εκπορευόμενον".
"Εκκλησία" αντικείμενη της Μίας Αγίας Καθολικής καί Αποστολικής Εκκλησίας είναι αυτή που δογματίζει "και εκ του Υιού" βλασφημώντας το Αγιο Πνεύμα, καταργώντας όλη τήν Υμνολογία της Αγίας Πεντηκοστής, όλο τό νόημα της πίστεως μας και της Εκκλησίας του Χριστού που ιδρύθηκε θεμελιώθηκε επάνω στό Ορθόδοξο Δόγμα ΕΚ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΕΚΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟΝ.

Τό Αγιο Πνεύμα είναι τό τρίτο πρόσωπο της Αγίας Τριάδος, ισότιμο κατά πάντα με τόν Πατέρα καί τόν Υιό.
Αυτό τελεί τά Μυστήρια, Αυτό ενεργεί τά πάντα μέσα στήν Αγία Εκκλησία.
Εδώ ακριβώς βρίσκεται καί όλη η γτραγωδία καί πλάνη της Δυτικής θεολογίας, η οποία στό Σύμβολο της Πίστεως, εκεί πού έλεγε περί του Αγίου Πνεύματος ΤΟ ΕΚ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ, πρόσθεσε τήν διατύπωση ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΥΙΟΥ (εκπορευόμενον) τήν γνωστή ως Φιλιόκβε Filiogue.
Εκανε δόγμα τήν υποτίμησι του Αγίου Πνεύματος, δι'οτι το παρουσιάζει να εχει την αιτία της υπαρξεώς του καί στόν Πατέρα και στόν Υιό.

Τά αποτελέσματα των αιρετικών αντίχριστων Παπών της Δύσεως υπήρξαν τραγικά. Ολες οι διαστροφές της εκκλησιαστικης ζωής προήλθαν από αυτή την εκτροπή.
Σταυροφορίες, Ιερά Εξέταση, συγχωροχάρτια, Ιεροί πόλεμοι, πνευματική δικτατορία του Παπισμού, ασυδοσία του Προτεσταντισμού και τόσα άλλα οφείλονται ουσιαστικά στήν υποτίμησι του Αγίου Πνεύματος απο την πλάνη του Φιλιόκβε.

Στίς ημέρες μας στην επάρατη Σύνοδο της Κρήτης, πραγματοποιήθηκε η φυλάκισης τών Αγίων Πατέρων στό χρονοντουλαπο (μεταπατερικη θεολογία), παρακάμφθηκε η Δογματικη Διδασκαλία της Ορθοδοξου Πίστεως και οι παπικοί και ολες οι αιρέσεις πλέον, σύμφωνα με το Εωσφορικό Δόγμα του οικουμενισμου, αναγνωρισθηκαν Θεσμικά ως Εκκλησία Χριστού.
«Οι θέλοντες ευσεβώς ζην εν Χριστώ Ιησού διωχθήσονται» (Τιμ. 3, 12).
Στό εξης κάθε σκεπτόμενος πιστος θα πρέπει να πάρει στα σοβαρά σε ποια Εκκλησία θα εκκλησιαστεί,

Ο Αντίχριστος δέν έρχεται για τους αλόθρησκους, δεν έρχεται για τους αιρετικούς ούτε για αυτούς που βλασφημούν εις το Πνεύμα το Αγιο. Έρχεται για το ΜΙΚΡΟ ΠΟΙΜΝΙΟ. Για τους ολίγους, όσο απίστευτο και αν φαίνεται.

Στό εξης : «πάντες οι θέλοντες ευσεβώς ζην εν Χριστώ Ιησού διωχθήσονται» (Β’ Τιμ. 3, 12). «Και όλοι όσοι θέλουν να ζήσουν με ευσέβεια, σύμφωνα με το θέλημα του Ιησού Χριστού, θα αντιμετωπίσουν διωγμούς.

π.Ευθύμιος Μπαρδάκας

1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα π. Ευθύμιε ευλογείτε.

    Ο οικουμενισμος, το δόγμα του εωσφορου στην πράξη :

    https://www.romfea.gr/diafora/29493-orthodoji-enoria-sto-londino-prosferei-mathimata-giogka

    Τι είναι η γιόγκα : Είναι μια θρησκευτική πρακτική που υποστηρίζει τον παγανισμο (ειδωλολατρεια) ή τον μονισμό.

    Σήμερα αυτό αποκαλείται Νέα Εποχή, Νέα Πνευματικότητα ή Ολιστική Πνευματικότητα, οι οποίες είναι δεσμευμένες απολύτως στον πανθεϊσμό και τον παγανισμού δηλαδή την ειδωλολατρεια, δηλαδή τον σατανισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή