Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

ΕΤΣΙ ΠΡΟΚΎΠΤΟΥΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΕΤΣΙ ΠΡΟΚΎΠΤΟΥΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ
Οι πιστοί και μεγάλο μέρος του Κλήρου, σήμερα, συναγωνίζονται με τον κόσμο να γνωρίζουν όλα τα κοσμικά από τις τηλεοράσεις και τα λοιπά μέσα μαζικής τυφλώσεως για θέατρα, γήπεδα, κοσμικές εκδηλώσεις, πολιτικές εξελίξεις και διάφορα παραμύθια με τα οποία αποβλακώνονται και γίνονται εύκολη λεία του ψυχοκτόνου αντίχριστου συστήματος.
Απο την ίδια πηγή με πολύ άνεση ο αντικείμενος αποπροσανατολίζει τους χριστιανούς και ιδιαίτερα τη νεολαία από την πίστη των Αγίων Πατέρων μας από τις Εκκλησιαστικές και Εθνικές μας Παραδόσεις..
Βλεπει ο νέος τους Θεσμούς να συμπροσευχονται με τους πάσης φύσεως αιρετικούς και αλλόθρησκους και διαμορφωνει απο την εικόνα τα πιστεύω του.
Μέσα στη σύγχυση ιδεών της εποχής μας μπορεί κανείς να γλυτώσει?
Ωστόσο όπως κάθε εποχή είχε τους Αγίους της έτσι και σήμερα ο Θεός αναδεικνύει αυτούς που τον ευαρεστούν. Αυτοί που ομολογούν με έργα και λόγια την Ορθόδοξη πίστη αυτοί και ομολογητές είναι και κατά την προαίρεση μάρτυρες.
Και είναι πραγματικό μαρτύριο σήμερα να ομολογής την Αλήθεια και να καταδικάζεις ΕΥΘΕΩΣ το ψέμα. ΤΟ ΕΠΙΚΥΡΩΜΈΝΟ ΕΣΧΑΤΟΝ ΨΕΜΑ : ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 2016
Ας βγει ένας Επίσκοπος της κρατούσης Εκκλησίας να καταδικάσει τα ψεύδει και τις αιρετικές διδασκαλίες της επάρατης Συνόδου της Κρήτης, ένας Ηγούμενος, ένας θεολόγος, θα δείτε τι διωγμούς έχει να υποστεί τι δικαστήρια τι καθαιρέσεις τι αφορισμούς ΤΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ που δεν θα μπορεί να σταθεί σε χλωρό κλαρί.
ΩΣΤΟΣΟ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΠΡΟΚΎΠΤΟΥΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ!

π.Ευθύμιος Μπαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου