Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Άκουσα πρόσφατα πως ο Γέροντας Νήφων ετοιμάζεται για χειροτονίες Επισκόπων. Με όλη την αγάπη μου γι αυτόν άλλα και για το ΜΕΙΖΩΝ της ζωής μας που είναι Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ να μελετηση να μάθη ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΚΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗ ΑΥΤΗΣ καί με ταπείνωση να μαζέψουμε όλοι μας τα κομμάτια που δημιούργησε η έπαρση και η δοξομανια μας. Αλλα και οι κοσμικοί να αποβάλλουν την αρρωστημένη Γεροντολατρεία. Με την πρώτη ευκαιρία θα γίνω σαφέστερος. Εύχομαι να λειτουργησουν τα υγειά αντισώματα που τον περιβάλουν.


4 σχόλια:

  1. Μέ όλο τόν σεβασμό ,ποιός είναι ο π.Νήφων πού θά προβεί σέ χειροτονίες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με όλο το σεβασμό προς το πρόσωπο σας,στοχοποιειτε δημοσίως ένα πρόσωπο το οποίο δεν γνωρίζετε και τον αποκαλυται γεροντα Νηφων ενώ γνωρίζετε τον βαθμό της ιερωσύνης που κατέχει,και όλο αυτό από την πολύ αγάπη που τρεφετε προς το πρόσωπο.Δεν δείξατε την ίδια θερμη αγάπη προς τον αείμνηστο επίσκοπο Κυπριανό όταν το 2007 χειροτόνησε επίσκοπους προς διαιώνιση του σχίσματος του οποίου βρισκόταν όπως επίσης και στον επισκοπο Μακάριο όταν χειροτόνησε 8 επισκοπους πριν μερικά χρόνια προς ανανέωση του σχισματος του οποιου βρίσκεται.Για να μην αναφέρθω και σε λοιπες δικαιοδοσίες - σχίσματα επισκόπων και παρατάξεις ματθαιικων που χειροτονουν κατά συρροή.Σκοπος και στοχος του άρθρου σας είναι η ευθεία βολή και στοχοποίηση του Επισκοπου Νήφωνος.Οι αρετές της επαρσης και της δοξομανιας δεν κοσμούν τον Επίσκοπο Νήφωνα αλλά μερίδα κληρικων και επίσκοπων της συνοδου της οποιας ανηκετε."ορισμένοι εκ των οποίων πιστεύουν πώς μόνο αυτοί εχουν το αποκλειστικο προνομοιο να.μεταδιδουν μυστήρια και να χειροτονουν."Όσο για την έννοια της εκκλησίας της οποίας εσεις είστε βαθύς γνώστης και γνωριζετε όλη την εκκλησιολογία ,γίνεστε εσεις κριτης ενός Επισκοπου ότι πρεπει να μαθει και να μελετήσει.ΛΥΠΑΜΑΙ για το επιπεδο στο οποιο υποπεσατε να γίνετε "φερέφωνο" , της συνόδου σας. Υ.Γ:Μάθετε και μελετηστε πρώτα εσείς
    την εννοια της ειλικρινους εν Χριστώ αγάπης ,άσκησης βίου και μοναχισμου και μετά μάθετε να στοχοποιειτε δημοσίως πρόσωπα στο διαδίκτυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οφειλεται να τοποθετηθείτε σε όσα ορθώς αναφέρει η παραπάνω δημοσίευση και όχι να την αποφύγετε..

      Διαγραφή
  3. Άκρα του τάφου σιωπή στον κάμπο βασιλεύει.. Η αποφυγή της απάντησης μίλησε μόνη της..

    ΑπάντησηΔιαγραφή