Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Αυτοί τελικά οδηγούν τον κόσμο στον Αντίχριστο.

ΛΥΠΑΜΑΙ  αυτός είναι αντιπρόσωπος του Αντίχριστου. Δεν είναι του ΧριστούΛυπάμαι βαθύτατα γιατί μπροστά στο μεγαλείο της δόξας, του βολέματος, της καριέρας και του χρήματος που παρέχει το ΣΎΣΤΗΜΑ δεν βρέθηκε ένας Επίσκοπος να τόν κράξει και να κηρύξει την Αλήθεια του Ευαγγελίου την οποία έπνιξε η αγαπολογία των Φαναριωτών. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ "ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ" ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΕΠΙΒΛΥΤΙΚΑ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ. 
Αυτοί τελικά οδηγούν τον κόσμο στον Αντίχριστο.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΙΔΟΥ:  "Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος συναντήθηκε σήμερα, Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019, στην Ουψάλα, με την «Αρχιεπίσκοπο της Εκκλησίας της Σουηδίας» Antje Jackelén και τα μέλη της Επισκοπικής Συνέλευσης Σουηδίας.Η Αρχιεπίσκοπος Ουψάλας και πάσης Σουηδίας παρέθεσε δεξίωση προς τιμήν του Πατριάρχου στην οποία παραβρέθηκαν πολλά στελέχη της τοπικής κοινωνίας.
Ο Πατριάρχης και η Αρχιεπίσκοπος υπέγραψαν από κοινού κείμενο για την κλιματική αλλαγή, το οποίο δημοσιεύθηκε στην ευρείας κυκλοφορίας εφημερίδα Dagens Nyheter στις 24 Σεπτεμβρίου 2019.
Ο Πατριάρχης συναντήθηκε, επίσης, και με τον Επίσκοπο των Σέρβων στη Σουηδία Πανιερώτατο Δοσίθεο".
https://katanixi.gr/2019/10/01/%ce%bf-%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%ac%cf%81%cf%87%ce%b7%cf%82-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%ae%ce%b8%ce%b7/?fbclid=IwAR23kVewu5Aydt4LpiCLo2ImXgVwnwPxRg1IjW_y_hYczwc6sk0zi36j71I

1 σχόλιο:

  1. Μπορεί να μην βρέθηκε κάποιος Επίσκοπος για να τον κράξει, αλλά κατά παραχώρηση Κυρίου Ιησού Χριστού τον κράζουμε εμείς οι λαϊκοί από φυλακής πρωίας μέχρι νυκτός.

    ΥΓ: Να πάρουμε κι εμείς οι λαϊκοί λίγο ουράνιο μισθό! Μην τον πάρουν όλο τον μισθό οι Επίσκοποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή