Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

2019,2020 ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ

2019,2020
ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ
Μέσα στή χρονιά πού πέρασε, είδαμε πολλά, γράφτηκαν πολλά.
Ο κόσμος γνώρισε ανακατατάξεις, πολέμους, μάστιγες, αγωνίες, μίση, πάθη.
Η Μητέρα Εκκλησία, η ελπίδα και εγγυήτρια για την διαφύλαξη και τήρηση των Νόμων της Δογματικής και της Ηθικής Διδασκαλίας του Ευαγγελίου του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού σύμμαχος του αντίχριστου συστήματος, άφησε αφύλακτα τα κάστρα της Ορθοδοξίας και των Νόμων που προστατεύουν τα Εθνικά συμφέροντα, τήν οικογένεια, την ιστορία, την γλώσσα, το παιδί .....

Ψηφίζονται Νόμοι καταστροφικοί των Εθνικών και Εκκλησιαστικών μας Παραδόσεων και οι Εκκλησιαστικοί Θεσμοί συνυπογράφουν δια της σιωπής των.

Πατριάρχες, Επίσκοποι, Θεολόγοι, δίδουν συνεχώς γην και ύδωρ στον Πάπα καί στο αντίχριστο σύστημα, τον Οικουμενισμό για να αλλώνη ελεύθερα ένα - ένα τα κάστρα της Ορθοδοξίας...
Σε όλο τον κόσμο επικρατεί ανησυχία, αναταραχή, σύγχυση και ένταση


Μέσα σ αυτήν την αγχώδη κατάσταση, της πλήρους ελλείψεως ιδανικών και ηθικών αξιών, η Ορθοδοξία, πάντα θα ζει και θα περιμένει τον ταλαιπωρημένο ταξιδιώτη που έχασε τον προσανατολισμό του, για να του ξαναδώσει ζωή, να τον στηρίξη και να τον βγάλει από την θανατηφόρα ζώνη, στην οποία κινείται.

Ωστόσο χρειάζονται αγώνες, χρειάζεται ομολογιακή και ανυποχώρητη Πίστη εις την Μοναδική Σώζουσα Αλήθεια του Ευαγγελίου του Κυριου.
Την μοναδικότητα αυτή ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ το 2016 στο Κολυμβάρη της Κρήτης, οι σύγχρονοι Αρχιερείς, Γραμματείς και Φαρισαίοι ΚΑΙ ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΣΑΝ τον Κύριο ως οι Νομοδιδάσκαλοι και Αρχιερείς πριν 2020 χρόνια.
Η ΠΙΣΤΗΣ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΊ  ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ. Δεν ειναι πανηγύρια χαρές ταξίδια καλοπέραση φώτα πολυτέλεια ........
Οι εχθροί της πίστεως, των Εθνικών και Εκκλησιαστικών μας Παραδόσεων ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΥΣ. 
ΟΧΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

Ευχόμεθα, ο Νέος Χρόνος 2020 να κλείσει την περίοδο της αγωνίας σε Εθνικά, Κοινωνικά, επαγγελματικά, οικογενειακά και Εκκλησιαστικά θέματα.
Υγεία, Αγάπη, Ελπίδα και ότι καλό επιθυμεί έκαστος!!!

Π. Ευθύμιος Μπαρδάκας
Βράδυ της 31.12.2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου