Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ Η ΣΩΖΟΥΣΑ ΑΛΉΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ
ΟΣΟΙ ΥΠΕΡΑΜΎΝΘΗΚΑΝ ΑΥΤΗΣ ΔΙΩΧΘΗΚΑΝ Η ΕΘΕΩΡΗΘΗΣΑΝ ΑΠΟΣΥΝΑΓΩΓΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ΄
"Ουκ εστίν εν άλλω ουδενί η σωτηρία, ουδε γαρ όνομα εστίν έτερον υπό τον Ουρανόν το δεδομενον εν ανθρώποις, εν ω δει σωθηναι ημας" (Αποσ.Παυλος)
Προ 2019 χρόνια αντήχησε η γλυκειά φωνή του Λυτρωτού της ανθρωπότητος, του Ιησού Χριστού: ΔΕΥΤΕ ΠΡΟΣ ΜΕ ΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΚΟΠΙΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΓΩ ΑΝΑΠΑΥΣΩ ΥΜΑΣ!
Προσκάλεσε και εξακολουθεί να προσκαλεί δια της Εκκλησίας Του τους πλανεμένους τους πονεμένους τους τραυματισμένους από την αμαρτία, να τους ανακουφίσει και να τους ιατρεύσει τις οδυνηρές πληγές της ψυχής.
ΑΛΛΑ :
Στην πρόσκληση Του πρέπει να υπακούσει ο άνθρωπος, να αποτινάξει κάθε δεσμό με την αμαρτία ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΩΣ ΤΟΝ ΜΟΝΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΚΑΙ ΛΥΤΡΩΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 
ΓΙΑΤΙ :
"Ουκ εστίν εν άλλω ουδενί η σωτηρία, ουδε γαρ όνομα εστίν έτερον υπό τον Ουρανόν το δεδομενον εν ανθρώποις, εν ω δει σωθηναι ημάς" (Αποσ.Παυλος)
Οι φωτογραφίες Πατριαρχών Επισκόπων και Ιερέων μετά αιρετικών και αλλοθρήσκων σε συμπροσευχή ενώπιον ποιου Θεού γίνονται ?
Ενώπιον του Θεού εκάστου??? Ωστόσο ενας είναι ο Θεός. Ποιος όμως?
Σίγουρα μέσα σ αυτό το συνονθύλευμα δεν δεν είναι παρόν ο Σωτήρ και Δημιουργός ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός. Είναι παρόν ο Αντίχριστος, ο Εωσφόρος.
Αγιορείτες αναλάβετε τις ευθύνες σας. Το κακό παράγινε

ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ ΣΤΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ.
ΘΑ ΜΕΙΝΟΜΕ ΟΛΙΓΟΙ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΙΓΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ.
ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΘΥΣΙΕΣ....!!!

Η αυθόρμητη πένα π.Ευθύμιος

1 σχόλιο:

  1. Βγες μπροστά π.Ευθύμιε και μίλησε αυθόρμητα μέσα από την ψυχή σου γιατί έχει "πέσει" γενικό σιωπητήριο από όλες τις πλευρές.

    Έως θανάτου αγωνίσου υπέρ της αληθείας και Κύριος ο Θεός σου πολεμήσει υπέρ σου". (Σοφ. Σειράχ.).

    ΑπάντησηΔιαγραφή