Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

ΣΥΝΤΟΜΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΉΡΙΟ 
Όπως εγώ βλέπω τα γεγονότα να τρέχουν στην Εκκλησία, το ποίμνιο συρρικνώνεται αντί να αύξάνει, ή επαρχία και οι ενορίες αργοπεθαίνουν η μία μετά την άλλη από έλλειψη πνευματικής τροφής.
Είναι καιρός να γίνουμε ιεραπόστολοι της χώρας μας. Είναι καιρός να πάρουμε σάκκο στην πλάτη και να μπούμε σε κάθε χωριό να κηρύξουμε το Λόγο του Θεού, να γίνουμε "Κοσμάδες Αιτωλοί", για να σώσουμε με τη χάρη του Θεού, το ποίμνιο από την παναίρεση του Οικουμενισμού, από τους Ιεχωβάδες, από τους Λατίνους και τους Προτεστάντες που έπνιξαν την πατρίδα μας και να φέρουμε ψυχές κοντά στην μοναδική ΣΩΖΟΥΣΑ Αλήθεια ΤΟΝ Κύριον ημών Ιησουν Χριστόν!
ΑΛΛΑ, και οι ανεπίληπτοι χριστιανοί έχουν ιερό καθήκον αυτή την κρίσιμη εποχή, να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στη Διακονία του Φρικτού Θυσιαστηρίου.
Οι δυνάμεις του κακού θυσιάζουν καθημερινά αναρίθμητες ανθρώπινες υπάρξεις στο βωμό του Αντιχρίστου ενώ στο στρατόπεδο της Ορθοδοξίας υπάρχει θρησκευτική αδιαφορία.
Μία ημέρα θα φύγουμε από αυτή την ματαιότητα και την απάτη του κόσμου. ΑΞΊΖΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ!!!
Στο σύντομο αυτό προσκλητήριο, ας μη μείνη ΚΑΝΕΙΣ αδιάφορος και ασυγκίνητος.
Καλό ξημέρωμα!
Π.Ευθύμιος η Μπαρδάκας 
Στο Φρέαρ του Ιακώβ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου