Παρασκευή 1 Μαΐου 2020

ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΜΗΝΥΜΑ!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΜΗΝΥΜΑ!!!
Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ


Ευχόμεθα το Αναστάσιμο Φως να φωτίζει τις ζωές όλων!
Να χαρίζει ελπίδα, αδελφοσύνη, αισιοδοξία και δύναμη!
Να φέρει την λύτρωση στις ψυχές όλων μας!

Τό καλό μας παράδειγμα άς γίνη γιά πολλούς η αφετηρία μιάς διαδικασίας μέσα από τήν οποία θά βρούν πολλοί τόν δρόμο γιά τή σωτηρία.
Ας είμαστε όσο μπορούμε καλύτεροι, άς προσπαθήσωμε νά παραμερίσωμε τούς εγωισμούς καί νά γεφυρώσουμε τά, τόσο ρηχά άλλωστε, χάσματα.
Ας ευχηθούμε να λήξη γρήγορα η δοκιμασία εκ του ΙΟΥ, εξ αιτίας του οποίου, κράτος καί Εκκλησιαστικοί Θεσμοί, φυλάκισαν τον Κύριον της Δόξης, εσταύρωσαν και Ενεταφίασαν Αυτόν μετά της Κουστοδίας και έθηκαν λίθον επάνω του Μνημείου.
Ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός Αρχηγός της Ζωής και του Θανάτου Ανεστήθη και όσοι πίστεψαν στην Ανάστασή του και τόν προσκύνησαν εν Πνεύματι και Αληθεία, σε όποιο σημείο της Γης, έλαβαν την Χάριν και την Ευλογία, για να δώσουν τον αγώνα στα δύσκολα που ερχονται.
-------------------------------------------------------
Τό Αναστάσιμο Μήνυμα μάς προτρέπει σέ αγωνιστική εγρήγορση. Ευχομαι, η Ορθόδοξη πίστη καί οι Εθνικοθρησκευτικές μας Παραδόσεις νά δουν νά γίνεται τό μεγάλο βήμα της ενότητος, της αγάπης καί της εν Χριστω αδελφώσεως με θεμέλιο την μοναδική σώζουσα Αλήθεια του Ιερού Ευαγγελίου!!!
ΥΓ. Στή φωτογραφία με τόν Παλαίμαχο φύλακα του Παναγίου Τάφου π.Παντελεήμων
Χ Ρ Ι Σ Τ Ο Σ  Α Ν Ε Σ Τ Η !!!
Π. Ευθύμιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου